Enää en kurota tuntemattomaan

Runoilija Raatokorppi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2005
Viimeksi paikalla: 17.2.2021 1:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Shit happens.
 

Minä kyselen asioita liikaa
Pohdin ja mietiskelen pitkin ja poikin
ikinä pääsemättä mihinkään
Tänään en kysy, en pyydä vastauksia
Tänään minä kerron

On vaikeaa jälleen tuntea niin paljon
Hankalaa heittäytyä virtaan
Minä epäilen itseäni ja muita
Luulen tietäväni että aina tavatessa
ne valehtelevat, nauravat minulle

Muistan lukeneeni jostain
"Varas varasta epäilee"
Minä olen valehtelijoista paras
Minä en kadu mitään, sen olen päättänyt
Oletan muiden olevan vain
yhtä huonoja ihmisinä kuin itse olen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Tänään minä kerron"

jesjes, pidin tästä.

Pidän ihan kovinkovin paljon kirjoitustyylistäsi, ja ilokseni huomasin että olet pohtinut runoissasi paljon samoja teemoja kuin itsekin olen - ja taitavasti sen teet!

 

Käyttäjän kaikki runot