Voisitko palauttaa sen mitä veit?

Runoilija zipcode

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sä et nää et mun toinen silmä itkee."
 

Sinulle se oli erilaista,
se oli kokeilua.

Minulle se oli,
tiedätkös,
minulle se oli enemmän.

Kosketus, huokaus,
suudelmat, sanat.

Valehtelit kaikesta,
ruhjoit sieluni,
niin kai sinulla oli tapana.

Niinhän ne sanoivat,
varoittivat etukäteen.

Ja minä, typerä tyttö,
miksen koskaan kuunnellut?

Mielummin lainasin sydämeni,
enkä saanut takaisin
vaikka laina-aika meni umpeen.

Kultaseni,
voisitko palauttaa sen mitä veit?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot