Hetket satuttavat

Runoilija zipcode

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sä et nää et mun toinen silmä itkee."
 

"Unohda, anna olla, päästä irti",
voi kumpa pystyisin.

Päiväkin ilman sinua,
hetket satuttavat.

Niin kuin olisin tuntenut sinut aina,
enkä muista aikaa ennen tapaamistamme.

Kuka minua auttaisi
kun sinä olet todellisuudessa ainoa
joka siihen kykenee.

Niin, mutta sinä olet poissa,
enkä kykene unohtamaan.

Selite: 
: /
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot