Pieniä palasia

Runoilija zipcode

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sä et nää et mun toinen silmä itkee."
 

Pieniä palasia,
sirpaleita lattialla,
pistoja sydämessä,
en kykene hengittämään.

Palapelini viimeinen pala,
se olet sinä,
mutta tiedän
etten koskaan saa itseäni valmiiksi.

On helppo sanoa,
vaikeampi todella pitää sanansa.

Kierrän kädet ympärilleni,
pää polvissa,
kyyneleet vain tulevat,
enkä mahda sille mitään.

Sinä olet kunnossa,
kaiken jälkeenkin,
sinulla oli aina se viimeinen palanen.

Sinä säilyit ehjänä,
etkä koskaan vaivautunut kysymään
miltä minusta tuntui.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot