Pelko

Runoilija zipcode

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sä et nää et mun toinen silmä itkee."
 

Pelko.
Mene pois,
tule takaisin.

Hikoilen,
tärisen,
auta.

Liian pelokas liikkumaan,
liian ahdistunut pysymään paikoillaan.

Päämärättömyys,
tiedoton tieto.

Valun viemäriin.

En ota vastuuta itsestäni,
elämästäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella Hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot