Sinä ja hän

Runoilija zipcode

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sä et nää et mun toinen silmä itkee."
 

Sinä ja hän,
hymyjä ja naurua,
käsi toisen kädessä.

Sinä ja hän,
huulet vasten huulia,
lähekkäin on tuvallisinta.

Sinä ja hän,
onni ja rakkaus,
kaikki on kaunista.

Minä,
yksinäisyys ja kaipuu,
kyyneleet paperilla.

Et koskaan rakastanut minua niin kuin häntä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä kuuluu syvä kaipuu ja suru sekä ehkä hippunen kateellisuutta, ja alemmuudentunnetta. Kipeää tekstiä.

aavistus hetkeä . ei kannata takertua menneseen. tulevaisuus on hienompaa.

menin ihan sanattomaks, niin upee runo :) tiedän miltä tuntuu

 

Käyttäjän kaikki runot