Joskus vahvinkin

Runoilija zipcode

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sä et nää et mun toinen silmä itkee."
 

Joskus vahvinkin voi olla heikko,
kaatua polvilleen,
murskautua kaiken alle.

Joskus vahvinkin voi murtua,
käpertyä peiton alle
pystymättä estämään kyyneleitä.

Joskus vahvinkin voi olla se
johon sattuu kaikista koviten.

Joskus vahvinkin,
joskus minäkin,
kuten nyt.

Kukaan ei voi pidättää kyyneleitä ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta, kaunista.

Ja joskus tekee hyvää itkeä.Hyvä runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot