"Kaikki on hyvin"

Runoilija zipcode

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sä et nää et mun toinen silmä itkee."
 

Yksi, kaksi, kolme
Suljen silmät, en ajattele
Pimeä huone, valo katoaa.

Jossain on kai hyvä olla,
ei täällä
Joku jossain on kai kaunis,
minä en.

Punaisia täpliä lakanalla,
painan pääni tyynyn,
kyynel, toinen, kolmas.

Kysyt huomenna,
"Kultaseni, onko kaikki hyvin?"
Ja minä hymyilen, nyökkään,
pidättelen kyyneleitä.
"Kaikki on hyvin"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot