Miksi

Runoilija zipcode

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sä et nää et mun toinen silmä itkee."
 

Ongenkoukussa matoja,
aurinko paistaa,
meillä oli maja sen metsän laidassa.

Ystävänvala, hymyjä,
kirjoiteltiin päiväkirjoihin
ihastuksista,
alakoulun diskoista.

Ensimmäinen humala,
naurattaa,
liian monta olutta.

Ensimmäinen poikaystävä,
sydänsurut ja suklaata,
huomenna pyyhitään murheet tieltä.

Meidän lapsuutemme,
meidän teini-ikämme,
muistatko sen valan?

"Pidetään toistemme puolta"

Kerro miksi,
miksi minun puhelimeni ei soi enää,
miksi en hymyile,
miksi,
miksi minä olen niin kovin yksin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot