Tulikärpästen tanssi

Runoilija Hug me

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain me itse voimme määrätä elämän suunnan... rikkauden, rakkauden, ystävyyden.
 

Kuu sulkee auringon syliinsä
vangitsee päivän
Tähdet tanssivat tulikärpäsinä
puiden latvojen ulottumattomissa
Kadulla laahustavat ihmisjoukot
tallovat ylitseni
Huudot, kuiskaukset
kuuroille korville vain

Saapuu hetki
toinen
kolmas

ymmärrän

Kaikki mitä tarvitsen
kaikki mitä minulta puuttuu

on tässä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivasti julistaa tämä!

Kivasti julistaa tämä!

 

Käyttäjän kaikki runot