Maailmani

Runoilija Hug me

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain me itse voimme määrätä elämän suunnan... rikkauden, rakkauden, ystävyyden.
 

Hullunkurinen maailmani, jossa
kadut kuljettavat minua
minunhan pitäisi kulkea katuja
Sateen sattuessa, muiden ollessa apeita,
minut se saa hymyilemään
kuin sinun silmäsi

Pahinta on, että
huominen on jo tässä
vaikka vasta hetki sitten
oli tänään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot