Varpailla on kylmä

Runoilija Hug me

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain me itse voimme määrätä elämän suunnan... rikkauden, rakkauden, ystävyyden.
 

Perhosparvi vatsassa
pään päällä ukkospilviä
Kuumotusta poskissa
varpailla on kylmä

Vihaa
rakkautta
surua
iloa
menetystä
naurua
kyyneliä

Yhtä suurta
ristiriitaista sekamelskaa
koko touhu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuri näin. Hyvä, rehellinen runo, taitavasti sanoitettuja ajatuksia.

hieno ja erilainen runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot