Nukkuvan kaupungin kaduilla

Runoilija Hug me

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain me itse voimme määrätä elämän suunnan... rikkauden, rakkauden, ystävyyden.
 

Nukkuvan kaupungin kaduilla,
lumotussa asussaan, yön peittelemänä
askel, hyppy, pyörähdys

Nukkuvan kaupungin kaduilla
yön syleiltävänä,
odottaen vain aamua
Odottaen vain
sitä yhtä ja oikeaa

aamua,
aurinkoa

kuin kuuta nousevaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan valtavan hieno ja koskettava. waudewau!

 

Käyttäjän kaikki runot