Nimetön

Runoilija Hug me

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain me itse voimme määrätä elämän suunnan... rikkauden, rakkauden, ystävyyden.
 

Sinä liikutat minua
aina maailman korkeimman vuoren huipulle asti
ja takaisin
valtamerien pohjamutia myöden

Jos vain saisit minut pysymään
aloillani,
olisit todellinen sankarini

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot