Ei unta

Runoilija Hug me

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain me itse voimme määrätä elämän suunnan... rikkauden, rakkauden, ystävyyden.
 

Ei unta, ei sinua
Jos edes...

Vaiti! Sanoinhan jo ei,
se ei käy

Jos kuitenkin...

Lopeta! Tiedät kyllä!
Ei unta, ei meitä

Selite: 
Kun uni ei tule, kun sydän ja järki kamppailevat...
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma runossasi, pidän!

hieno tunnelma runossasi, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot