Kalpea yö

Runoilija Hug me

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vain me itse voimme määrätä elämän suunnan... rikkauden, rakkauden, ystävyyden.
 

Päivä hengitti raskaasti,
takanaan kalpea yö
öinen taivas, öinen maa
kuulsivat läpi sumuisten ikkunoiden

Kun vain kerran,
sinäkin osaisit katsoa,
voisit nähdä sisälle sumuisesta ikkunasta, nähdä todellisuuden
kuten kalpean yön taivas ja maa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot