Nimetön

Runoilija 6469f637dee4db5144b0772510afea29

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2018 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oot eksynyt lukemaan runojani niin byhyy, vilkaise niitä vanhempiakin, vaikka yhtä paskoja ne on kyllä nekin...
 

pelastin roskista pinon mansikkapipoisia lapsia

vuoden kasiviis käsityölehdissä

nauroin niille loppuillan

tahtoisin viedä sut karaokevideoon

autiolle hiekkarannalle

olla se läpikuultava vaalea nainen

mutta mun on oltava huomenna kuudelta

töissä täyttämässä hyllyjä

tää on kaikki mitä mulla on

auringonkalventamiin verhoihin

ja keltaiseen valoon pukeutunut kämppä

lasten pyörä ja koirankaluama elämä

pyysin jumalalta merkkiä enkä saanut muuta

kuin pihalta naapurin huutaman vitun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot