Nimetön

Runoilija 6469f637dee4db5144b0772510afea29

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2018 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oot eksynyt lukemaan runojani niin byhyy, vilkaise niitä vanhempiakin, vaikka yhtä paskoja ne on kyllä nekin...
 

soitin töihin

että anteeksi en osaa enää kävellä

en syödä, enkä pukea tai käydä suihkussa

ja että olen unohtanut miksi aioin katsoa teeveetä illalla

että en voi käsittää miksi jääkaapissa on mansikkahilloa

miksi sitä on lähikaupassa puoli hyllyllistä

kuka sitä ostaa

kenen suussa sillä on maku

että en tunne enää aikaa

aamu on kuin valoisa yö

koko ajan on nolla nolla nolla nolla

eikä ketään puhelimen päässä uskalla herättää

soitin töihin, että jään tänään kotiin

koska en osaa enää kävellä

en syödä, enkä pukea tai käydä suihkussa

ja koska olen unohtanut miksi aioin katsoa teeveetä illalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot