Nimetön

Runoilija 6469f637dee4db5144b0772510afea29

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2018 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oot eksynyt lukemaan runojani niin byhyy, vilkaise niitä vanhempiakin, vaikka yhtä paskoja ne on kyllä nekin...
 

mun jumala on mitään näkemätön silmä

ajaton tyhjyys, rajaton pimeä

kehätön taivas, kuivuva maa

ruumiiton hauta, nimetön maa

vaikka tiilet kuinka takertuu toisiinsa

vaikka betoni kestää pakkasta

talot kuihtuu kuin varjoliljat

ja saa uudet kaupungit kukkia

kuolema on elämän kehto

minä olen syöpä, sinä olet kasvain

loinen joka kiistää itsensä

kieltää tappavansa isäntänsä

kuolema on syntymän vastakohta

elämällä ei ole vastakohtaa

kuivunut joki on kaunis kuin kukka

heinikon keskeltä versoo hauta

vartijat, varkaat, elätit, eliitit

kaikki luita samassa kuopassa

mainokset, runot, playboyt ja raamatut

kaikki tuhkaa samalla taivaalla

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot