Rukous

Runoilija 6469f637dee4db5144b0772510afea29

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2018 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oot eksynyt lukemaan runojani niin byhyy, vilkaise niitä vanhempiakin, vaikka yhtä paskoja ne on kyllä nekin...
 

sossu meidän, joka olet mäkelininkadulla

pyhitetyt olkoot sinun luukkusi

tulkoon sinun tukipäätöksesi

tapahtukoon sinun tahtosi

niin tässä, kuin ensi kuussa

anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme

ja anna meille vähän kaljarahaa

niinkuin mekin sitä annamme niille

joilta olemme itse joskus lainanneet

äläkä anna meidän odottaa

vaan päästä meidät pelosta

sillä loppu on palautuspullot

ja voima ja kunnia

iankaikkisesti, aamen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei perkele, tämä hyvä !

Äärettömän hauska ja vieläpä todenmukainen! :-D suosikkeihin ehdottomasti.

Heh, hyvin kirjoitettu, erilainen!

 

Käyttäjän kaikki runot