Nimetön

Runoilija 6469f637dee4db5144b0772510afea29

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2018 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oot eksynyt lukemaan runojani niin byhyy, vilkaise niitä vanhempiakin, vaikka yhtä paskoja ne on kyllä nekin...
 

onks sulla lupa ovest ulos astumiseen

lupa bussiin ehtimiseen

elämäs märehtimiseen

onks sulla varaa kattoo taivasta

vai onks sun tilil kakskyt senttii ja on pysyttävä kotona

elämä on lainaa ja sä oot lainan takaaja

haisevalla sohvallasi ain väkisin makaaja

haluisitki nousta mut sult puuttuu oikee todistus

anele toimisopimus

toimita armonanomus

kaikki muut sun ympärillä

pyyhkii perseensä taulutelkkareilla

kun sä dyykkaat paahtoleipää

panttipulloi, tarralenkkareita

kuin sä kehtaat varastaa paskaa

se on tarkotettu kaupungin laidalle maatumaa

koita jaksaa

koita maksaa

kun sä kaadut kaikkeutes antaneena

toimita ittes kahtena kappaleena

paljonko sun itsemurhayksiös on neliöitä

täs maassa parasiittieliöitä

paratiisis veritöitä

käyt elämän kouluu ja sun elämäntyö

on valvoo et kaikki on kunnossa joka yö

ootsä kopioinu, tulostanu, toimittanu, ilmottanu

et mitä sä oisit halunnu

jos oisit saanu

lausunnon tai todistuksen

oikeudet tai luvat

haavekuvat

haavoittuvat

koita jaksaa

koita maksaa

kun sä kaadut kaikkeutes antaneena

toimita ittes kahtena kappaleena

Selite: 
Oon saattanu kuunnella viime aikoina liikaa hipitihoppia.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot