Nimetön

Runoilija 6469f637dee4db5144b0772510afea29

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2005
Viimeksi paikalla: 28.11.2018 9:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos oot eksynyt lukemaan runojani niin byhyy, vilkaise niitä vanhempiakin, vaikka yhtä paskoja ne on kyllä nekin...
 

toiset tarvii essoja tanssiakseen

toisilla on koko tv-viikko nauhalla

joku tekee ensimmäisen rikoksensa

liian aikaisin illalla

ja neljältä parvekkeelta soitetaan yhtä aikaa poliisille

pitää vältellä lasiovia, näyteikkunoita

lätäköitä, suihkukahvoja

ettei muista olevansa rosoinen

rasvainen ja hampputukka

sitten kun mulla on loistelampunvalkoiset hampaat

en pelkää mitään paitsi teetä ja punaviiniä

toiset synnyttää yksinäisyyteen

kolmannet on aina uskoneet onneen

neljännet luulee maailman olevan vain harha niiden päässä

ja kaikkein raskainta on olla se yksinäinen jumala kaiken takana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtova kerrontasi vei mennessään ja antoi mielenkiintoisen "seikkailun"

Aivan loistavaa kerrontaa, pidän kovasti! :)

 

Käyttäjän kaikki runot