Heikko, tyhjä ja olematon

Runoilija sara66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain kuoret jäljellä
Murskaat minut välinpitämättömyydelläsi
Pala palalta
Teet minut olemattomaksi

Kauniit sanat huuliltani
Muuttuvat myrkyiksi korvillasi
Murrat mieltäni
Teet minut heikoksi

Jos lakkaan yrittämästä
Jätätkö hyvästit
Viimeisen kerran
Teet sanani tyhjiksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Henkistä väkivaltaa...puhutteleva on runosi.

Koskettavan vahvoja sanoja,
"teet sanani tyhjiksi" .. PIDIN :)

 

Käyttäjän kaikki runot