Enkelikuoro

Runoilija sara66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä päivänä kun sinun sydämesi sulaa
Äärettömyys lakkaa olemasta

Sinä päivänä kun polkumme kietoutuvat yhteen
Valtameret katoavat maan vaippaan

Sinä päivänä kun minä rakastan
Taivas repeää liitoksistaan

Sinä päivänä kun sinä rakastat minua
Enkelikuoro ryhtyy laulamaan

Sillä sitä päivää ei koskaan tule.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot