Anteeksipyyntö

Runoilija sara66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itkunsekaista soperrusta
Täytyy koskettaa pohjaa
jotta joskus taas on onnellinen

Siniset silmäsi porautuneina mieleeni
Ihosi tuoksu lakanoissani
Kosketuksesi hellänä kaulallani

Yritin liikaa pukea sinua kahleisiin
Anteeksi, nyt ymmärrän
Toivottavasti en ole liian myöhässä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, jonka sisältö puhuttelee.

 

Käyttäjän kaikki runot