Hetken huumaa

Runoilija sara66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Illan hämärtyessä
Kultareunaiset pilvet katoavat pimeyteen
Kun sinä astut eteiseen

Suljet minut syliisi, salaa ja varoen
Suutelet kuin ainoatasi syvästi
Uppoutuaksesi minuun hetkeksi, et ikuisuudeksi

Tunnit kuluvat, kyyneleet valuvat
Kädet hellästi hapuilevat kehollani
Varastat osan minusta omiin tarpeisiisi

Ei ikinä enää uudestaan
Sanat nuo vannotaan
Hyvästiksi suudellaan

Katseet kertoo
Ehkä huomenna taas tavataan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ooh, uutuus!

Tyksin sun kirjoitustyylistä iha kauhiana ja oot joku hiton lahjakas runoilija <3

Kaunista rakkautta joka saa vannomaan asioita. Lopussa katseiden tie huomiseen.
Onnellista syntymäpäivää****

 

Käyttäjän kaikki runot