Kahdestaan

Runoilija sara66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiljaisuus rakastelee huoneessa
Luo värejään kasvoillesi
Ottaa kädestä kiinni
Yltyy huokausten myrskyksi

Kylmyys ympäröi kehoasi
Jää asumaan mieleesi
Työntää minut kauemmaksi
Puhaltaa kynttilät sammuksiin

Hellyys painautuu iholleni
Hohkaa valonsäteitä taivaalle
Kahlitsee sinut vuoteeseen
Tuudittaa meidät uneen

Vihdoin olemme kahden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo,tunnelmallinen.

Tää on oikeasti joku parhain <3 Antaisin mitä vain että olisin yhtä hyvä kirjoittamaan ku sinä...

 

Käyttäjän kaikki runot