Graniittisydän

Runoilija sara66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kumpa sydämeni olisi graniittia
Niin kuin sinun sydämesi
Sitä ei voi rikkoa, eikä sulattaa
Siihen voi vain takertua

Raatelet minua rikki
Kyynelistä ei tule loppua
Enkä halua jatkaa enää näin
Miksi minun on silti niin vaikeaa irroittaa otettani?

Miksi sinä et näe että minuun sattuu?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täähän oli hyvä! Ota sitä ukkoas niskasta kiinni ja sano suorat sanat! "Tää on nyt jokotai.." *laulaa Gimmeliä*

Koskettava runosi. Surua tulvillaan.

 

Käyttäjän kaikki runot