Kaksiteräinen miekka

Runoilija sara66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En uskalla katsoa
Rikkinäinen peilikuva
Eksynyt lapsi rappusilla
Kaksiteräisen miekan jäljet

Kasvojasi en näe
Kylmät kädet
Mies ilman sielua
Päätöksien hautausmaalla

Haluan takaisin
Lämmin syli
Tien erottamana
Toinen jää seisomaan varjoihin.

Silmät ummessa
Odottamaan huomista
Rakastamaan sinua
Ensimmäisen kerran
Sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo
pidin tästä

 

Käyttäjän kaikki runot