Menninkäiseltä

Runoilija sara66

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Piiska sivaltaa porttikongissa
Turha katsoa taakseen
Siltojen pysyessä poltettuina

Kohtaan hymysi varjoissa
Pimeyden mustilla porteilla
Eksyneen enkelin kysymässä tietään kotiin

Menit piiloon maailmalta
Kuun kajon etsiessä sinua vesistä tummista
Vieden päivältä voimat

Kosketat minua vietellen
Korjaat sieluni rujon ja rikkinäisen
Valon varoittaessa tulostaan:

Päivänsäteelläni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyksin susta tyttö <3

Ja erityisesti tavastasi kirjoittaa <3

 

Käyttäjän kaikki runot