paremmin tietävät kertoo

Runoilija saudoso

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.11.2023 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.6.1991

nauraessakin voi sydän olla tuskainen.
 
ennen kuuntelin muita
ja uskoin mitä he sanoivat
minusta enimmäkseen
että olen
semmoinen ja tämmöinen
ja teeskentelivät tietävänsä kaikenlaista

vaikea puolustautua 
kun ei tiedä mikä on totta

vielä vähemmän kuin luotin toisiin
luotin itseeni

oli pitkä matka kavuta ylös
samalle viivalle
toisten kengänjälkiä katselemasta

mutta täällä ollaan

nykyään ennen toisia minä kuuntelen itseäni



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa tekstiä. Pidän todella!
Upea tarina, ei helppo tie. Voima runon loppusanoissa. Kiitos kun jaoit tämän :)
Jokainen tuntee itsensä parhaiten, muut vain uskottelevat. 
 

Käyttäjän kaikki runot