kuka tässä lopulta satuttaa ketä

Runoilija saudoso

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.11.2023 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.6.1991

nauraessakin voi sydän olla tuskainen.
 
asiat voisivat mennä perille sitä
suorintakin reittiä
ei tarvisi kierrellä selkäni takana
odottaa minun ymmärtävän
paljonpuhuvia katseita
juuri sopivalla hetkellä vaihdettuja
minulla on niille termikin olemassa
se on nimeltään pelkuruus
ne jotka eivät uskalla puhua
huutavat kaikkein kovempaa
harmi vain että kukaan ei kuuntele

katseessa on yllättävän vähän voimaa
kun sen antajalla jalat tärisevät
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erityisesti pidän kahdesta viimeisestä rivistä. Tämä on hieno.
Hieno runo. Pidän kovasti.
Puhuttelevat sanasi, tässä on jotain tunnetta, joka pitää otteessaan,  pidin todella.
Puhutteleva, voimakas runo. Pidän kovasti tämän sanomasta. 
 

Käyttäjän kaikki runot