perusoikeus

Runoilija saudoso

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.11.2023 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.6.1991

nauraessakin voi sydän olla tuskainen.
 
ensimmäistä kertaa elämässäni
en hyväksy enää sitä ajatusta että
minua ei voi rakastaa

vaan minua voi
ja pitää 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Asenne on kohdallaan, jokainen meistä on rakkauden arvoinen <3 

Olisi hyvä jos rakkaus olisi jokaisen ihmisen perusoikeus,pidän.

Hienoa!
Tämä ON perusoikeus <3
 

Käyttäjän kaikki runot