Naamari

Runoilija saudoso

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.11.2023 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.6.1991

nauraessakin voi sydän olla tuskainen.
 
kyyneleet
virtaavat sen lävitse
kastelevat puuteroidun kokonaisuuden
tekevät kauniista vajavaisen
heikkona oleminen on sama kuin
ei olisi ollenkaan
olen väsynyt pitämään tätä maskia
onnellisuuden irvikuvaa
tiedän kuinka hauras se on
pelkkää paperia
jonka läpi toiset näkevät
teeskentelen että en huomaa
teeskennelkää tekin
ollaan onnellisia
nauretaan
kuinka moni muu kuuluu tähän teatteriin
tanssitaan niin kauan kunnes esirippu laskee
ja vielä senkin jälkeen etsitään jalalle rytmiä
tahti täytyy löytyä ja siinä pitää pysyä
jaksaa jaksaa
kohta taas on uusi näytös
 
laitetaan vain yöksi naamarit kuivumaan 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava. 
Koskettaa, ja on niin tätä päivää.
 

Käyttäjän kaikki runot