Sinä

Runoilija saudoso

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.11.2023 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.6.1991

nauraessakin voi sydän olla tuskainen.
 
mikä on tämä onni 
joka hiipi luokseni
hitaasti mutta silti kertaheitolla
kaikki muuttui ja hyvä niin 
en haluaisi enää palata menneeseen
pitkästä aikaa odotan tulevaa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus elämässä kaikki vain loksahtaa, se on ihana tunne <3 
 

Käyttäjän kaikki runot