lintuhäkki

Runoilija saudoso

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.11.2023 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.6.1991

nauraessakin voi sydän olla tuskainen.
 
miksi pelätä 
kadottaa rohkeus

katsoa silmiin häntä
mutta vältellä omaa kuvaa
nähdä niin paljon vikoja
ja jälleen pelätä 
huomaako hänkin
nämä arvet jotka eivät 
tee minusta kauniimpaa
arvokasta
kelpaavampaa

enkä halua enää yhtäkään
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä on helppo löytää kosketuspintaa...

Tykkään kovasti
 

Käyttäjän kaikki runot