2018

Runoilija saudoso

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.11.2023 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.6.1991

nauraessakin voi sydän olla tuskainen.
 
tästä on hyvä jatkaa
olen valinnut tieni ja kuljen sillä
menneet vuodet olivat hakemista
nyt tiedän suuntani
minulla on kartta ja kompassi
ja määränpää joka ei vastaa yhtäkään kuvitelmaani
vaan voittaa ne kaikki leikiten

monesta asiasta en osaa sanoa
mutta sen tiedän varmasti että
tämä tie johtaa minut perille
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvältä kuulostaa varmanoloinen tie. Jos uskoo ja toimii sen mukaisesti, asiat voi mennäkin oikein, ja paljon paremminkin kuin uskoi.
Tällaisen varmuuden kun jokainen löytäisi niin hyvä olisi.Toivoa antava hyvä runo.
 

Käyttäjän kaikki runot