oma tila

Runoilija saudoso

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2008
Viimeksi paikalla: 6.11.2023 23:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.6.1991

nauraessakin voi sydän olla tuskainen.
 
minulla on rajat
ja pidän niistä kiinni
miksi antaisin toisten sitten
polkea niitä
miten lystäävät

en voi rakastaa muita
enempää kuin itseäni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tasapainoista viisautta.
Todellista runoutta, totta joka sana
Noin se on, pidän
Niin totta, hieno!
 

Käyttäjän kaikki runot