koulukuva

Runoilija skivvy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

DUH. no comments DDDD:
 

onko hiukset hyvin ja
toppi riittävän kireä
huulille sudittu riittävästi
kolmen euron kiiltoa

täytyy muistaa hymyillä
niin ettei raudat näy
tai etuhampaiden rako
sillä eihän sellaiset käy

ota rento asento ja muista
että sua katsoo koko maailma
elämäsi tärkein hetki

ja ostarin mainosjulisteissa
näyttelijätärten kissansilmät -

osta tämä tuote jos olet ruma et ole mitään, et mitään
ei se ei ole aivopesua sitä kutsutaan nykyajaksi -

luovat ihmisvilinään katseita kuin
saalistajat tarkkailevat uhrejaan
ihmisarvon toinen nimi
silkkinen iho ja kiiltävät hiukset

elämäsi tärkein hetki
salamavalo rävähtää ja
sokaisee sinut rumuudelta

hetken ajan on valkoista
olet ruma, olet kaunis, et näe mitään
maailma kirkastuu ankeuteensa ja

näyttelijätär katsoo sinua paheksuvasti
et pelkää katsoa kameraan
epäonnistuja

Selite: 
..eeh tajunnanvirtaa? :'----D
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertoo hyvin pinnallisesta maailmastamme.

haa laitilalainen >:----o!!!!>
Arvostelija: skivvy
28.04.2010
^Joo, ja sinä näköjään toinen. En ole käynyt täällä piiitkään aikaan, niin saat vasta nyt vastauksen :D

nää koulukuvapäivät oli yhtä helvettiä. hienosti sanoiteltu.

 

Käyttäjän kaikki runot