fyysisestä olemuxesta

Runoilija skivvy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

DUH. no comments DDDD:
 

haluaisin olla
sumua mustan veden yllä
karkaava savukiehkura
viattoman aamun utua

olen sidottuna lihaan nähden
täydellisyyden värjyviä kangastuksia
tämä keho on
mielipuolista marssia sateenkaaren päähän

janoan kasvottomia sanoja
tunnottomia kosketuksia
en voi olla vapaa
kahlittuna näihin nahkoihin

haluaisin olla
olematta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vapauden kaipuuta aistin. näissä asioissa pitää muistaa, että vapauden lintu on tunteeton. Eli ei sillä hyvin mee. pidin paljon runosta ja sen sanomasta

 

Käyttäjän kaikki runot