ystävänpäivä

Runoilija skivvy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

DUH. no comments DDDD:
 

2

Sanoit minulle "riisu silmistäsi nuo
ällöttävän ruusunpunaiset lasit ja
lakkaa elämästä harhassa"
ja minä nauroin ja kävelin pois
Ehkä joskus iltaisin kun kuu ei paista
minäkin epäilen
mutta aamun valossa kaikki on kaunista jälleen
Ja kävelen helmikuuhun kukkamekossa
hymyilen hänelle ja hän hymyilee takaisin enkä ymmärrä
"Illuusio eli havaintoharha on hahmotusvirhe joka syntyy, kun aistiärsykkeen osat vääristävät kokonaisuuden"
miksi sinä haluat mieluummin elää niin kuin mustavalkotelevisiossa
kun minä tunnen kaikilla aisteillani ja veri sykkii niin kiivaasti
että TIEDÄN
tämä on totta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot