ystävänpäivä

Runoilija skivvy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

DUH. no comments DDDD:
 

3

Askartelutunnilla me
tehtiin sydämiä
aaltopahvista
ja ne ripustettiin
leikkihuoneeseen
keltaiselle seinälle
Kuljit ohi ja olit vihainen
koska et tykkää kaurapuurosta
(ei se mitään koska minäkin inhoan sitä)
Repäisit minun sydämeni seinältä ja
se valahti lattialle
etkä koskaan saanut tietää että sen taakse
olin piirtänyt kukkia ja
minä tykkän sinusta vEEti
pihalla myös satoi vettä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot