ystävänpäivä

Runoilija skivvy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

DUH. no comments DDDD:
 

1

Kolmas planeetta Auringosta.
Hahtuvaisen pilvikerroksen raoista väikkyvät syvät vedet ja sademetsien mustat sydämet
ja toisenlaiset viidakot, ne joissa koneet huutavat yötä päivää
talot kurottavat tähtiä taivaalta
ihmisten sieluissa muovinkappaleita
ne sulavat kiinni toisiinsa itkevät ja nauravat inhimillisinä
polystyreenimöykkyinä
minä murenen yksin yksinäisen bussiaseman kahviossa ja sulan
lammikoksi lattialle
Olen mustaa öljyä johon onnelliset hukkuvat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot