Huuto paratiisissa

Runoilija AavaTuuli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sävellän, laulan, sanoitan... mottoni on hyvin kliseinen, "Eläkäämme rauhassa, toisia ja luontoa kunnioittaen" :)
 

Huuto
rannalla.
Meren pauhuun sekoittuu..
Hohtavalla sannalla,
Äänet epätoivon tukahtuu.
Suojaan edestä aallon,
monet kasvot unohtuu..
Toivo huomisesta vaimenee,
vihaan maailman meren
pakokauhuun hukkuu..

Selite: 
Voi kukin itse päätellä tämän tapahtuman ajankohtaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

nätisti rimmaa. pidän juuri tälläisistä runoista, joista saa vetää itse omat johtopäätökset..

hyvin koskettavat sanasi

 

Käyttäjän kaikki runot