Laukauksia Yössä

Runoilija AavaTuuli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sävellän, laulan, sanoitan... mottoni on hyvin kliseinen, "Eläkäämme rauhassa, toisia ja luontoa kunnioittaen" :)
 

Olemme turvassa..
Voi, kuinka turvassa me olemmekaan.
Vatsamme täynnä käymme nukkumaan,
ei tarvitse pelätä yöllä jonkun tunkeutuvan
kotiisi luvatta elämän palasia hajoittamaan.
Miehet ensin ulos yöhön,
naisia ei suojaa kukaan..
lapsi juoksee piilopaikkaan,
veli kompastui, ei säästynyt mukaan.
Laukauksia, kaukaisia..
eivät varmasti kantaudu meidän uniimme.
Pieni palanen paratiisia..
arkipäiviemme rutiineissa.
Mitä kaikkea he antaisivatkaan
näistä arkisista murheista.
Ja me vaihdamme kanavaa,
koska uutiset masentavat meitä..

Selite: 
Näin taas Bosnian-sodasta riipaisevan dokumentin.. Ja tämä tapahtuu meidän aikanamme, kuten moni muukin paha asia juuri tälläkin hetkellä:( Ja me olemme voimattomia..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot