Odotus

Runoilija AavaTuuli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sävellän, laulan, sanoitan... mottoni on hyvin kliseinen, "Eläkäämme rauhassa, toisia ja luontoa kunnioittaen" :)
 

Kuun hohde taivaalla,
pilvien tummat harsot lipuvat
jylhinä kietoutuen kalpeaan valoon..
Tähdet peittyvät,
kurkistavat usvaverhon raosta..
tukahtuvat pimeyteen ilmakehässä.
Odotus tuulesta,
joka puhaltaisi pilvet merelle..
Jotta taivas olisi kirkas
öisistä valoista.
Mutta pilvet väistyvät hitaasti,
suojellen meitä vierailta valoilta...
taivaalla.

Selite: 
Öinen taivas voi olla kaunis mutta myös pelottava...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis,hyvin eläväinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot