Kaipuu

Runoilija AavaTuuli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sävellän, laulan, sanoitan... mottoni on hyvin kliseinen, "Eläkäämme rauhassa, toisia ja luontoa kunnioittaen" :)
 

Suojaisan polun uumenissa,
astelen kotiini tunturissa.
Kallion laelta huutoni raikaa,
laakson yllä lauluni joikaa.
Katselen hehkua taivaanrannan,
sielussani kuvaa sinusta kannan.
Pohjoistuulelle hiljaa huoleni kuiskaan,
kaipuuseeni pyydän,
kuulla jotain sinusta eroni tuskaan..
Kotaani nukahdan, unissani sinua kutsun.
Kun aamu sarastaa yhä paluusi uskon.
Läksit metsälle ja sanoit et kauaa olisi poissa,
itkeneet kasvoni näen, kun huuhdon ne purossa.
Muistan kun käskit pysymään lujana, jos pelottaa..
haukan kutsusta viestisi erottaa.
Nyt odotan haukan liitoa.. hän kertoo:
" Älä itke rakkaani, olen jo tulossa"..

Selite: 
Vain tarinointia muinaisesta elämäntavasta..
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, ihana, ihana! suosikkeihin!

upea! aivan mahtava..:)tosi ihana ja nätti!

 

Käyttäjän kaikki runot