Sinussa

Runoilija AavaTuuli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sävellän, laulan, sanoitan... mottoni on hyvin kliseinen, "Eläkäämme rauhassa, toisia ja luontoa kunnioittaen" :)
 

Kohti kuulasta iltaa
Säteissä aamu jo sarastaa.
Aavan tunturin laella,
valat väkevät vannotaan.
Ikuista rakkautta, kunnioitusta..
surujen ylitse kuljetaan.
Naurua ja lohdutusta,
sylissä toistemme uinutaan..
Poski vasten poskea,
katse kauas tulevaan..
Sinut minä valitsin,
kanssani matkaa taittamaan.
Sinussa minä lepään,
sinussa rakkauteni ei jää unholaan..

Selite: 
Avioliiton taipaleelle..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo ja viestisi on....hyvin ajankohtainen. Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot