Tragedia

Runoilija AavaTuuli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sävellän, laulan, sanoitan... mottoni on hyvin kliseinen, "Eläkäämme rauhassa, toisia ja luontoa kunnioittaen" :)
 

Voisin unohtaa kaiken,
upota silmiisi.
Pelasta, pelasta
minut tältä kaikelta,
painajaismaiselta arjelta,
joka minut turraksi tuudittaa.
Vain unissani saan sinua rakastaa,
nauraa,
kasvojasi koskettaa.
Hyinen meri välissämme,
se meidät erottaa
eikä kohtalo salli käteni
horisonttiasi kohti kurkottaa...
eikä luoksesi; ylitse kaipuun tumman aallokon, soutaa,
koskaan...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.Kaunis runo.
Täynnä tunnetta.
Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot