Valoa

Runoilija AavaTuuli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sävellän, laulan, sanoitan... mottoni on hyvin kliseinen, "Eläkäämme rauhassa, toisia ja luontoa kunnioittaen" :)
 

Tule kanssani.
Tartu käteeni.
Astu viivan yli pois pimeältä puolelta.
Itsensä kiduttaminen ei ole viehättävää..
Ulkoinen kauneutesi ei ole pysyvää.
Mikään ei ole.
Pyhien asioiden häpäiseminen,
tuottaa vain sisällesi tuskaa..
Et vain tunnista poltetta.
Pahuus tukahduttaa kivun..
Älä ole kuori vapaasta tahdostasi.
Sillä sinulla on valta valita..
Minulla on lupaus valosta.
Ei muuta.
Puhallan parannusta ilmakehään,
sanoilla hyvyydestä..
Se on kirkkautta.
Se on syli, lohduttava tuuli.
Mutta minulla ei ole valtaa sinuun..
Vain toivoa.

Selite: 
Olisi ihanaa kylpeä valossa, jota ei ole koskaan tarpeeksi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on tosi hieno runo ja totta,pidän paljon.

Vaikuttava teksti. Löydän siitä uskonnollisen teeman. Päätät runosi viisaisiin sanoihin.

 

Käyttäjän kaikki runot